Novetat!!

BARCELONA DISTRICTE CULTURAL: THERE WAS A FIESTA! AT CARNEGIE HALL

Dijous de 20:30 a 22:00

8 de Febrer de 2018

Espai: Teatre - Casinet Hostafrancs (C/Rector Triadó, 53)

La Copla de Wisconsin: No sabem si és un concert amb molt d’humor o una comèdia amb molta música, però sí que està protagonitzat per Patty Lemon i Martin Bennet. Encara que això tampoc no acaba de ser cert, perquè aquests no eren els seus noms. Però si un volia fer jazz a la Barcelona dels anys quaranta, que va ser com una Nova Orleans europea malgrat l’intent de censura del franquisme, havia de buscar-se un nom artístic amb regust de Mississipí. En realitat, ells eren Francisca Pichardo, andalusa, i Josep Martí i Benet, de La Pobla de Lillet. I tots dos eren músics. I tots dos van emigrar als Estats Units. I tots van cantar al Carnegie Hall. I a tots dos acompanyem en aquest viatge, carregat de música, humor i tendresa, que han emprès amb els nois de La Copla de Wisconsin. I sí: Wisconsin està al Nord i Nova Orleans, al Sud; però de geografia ja en parlarem un altre dia.

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Places online exhaurides, passeu mitja hora abans de l'espectacle per intentar aconseguir una localitat.

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.
La inscripció on-line s'ha de renovar cada trimestre

ATENCIÓ: Inscripcions nens

Heu de donar d’alta les activitats infantils a la fitxa del nen (Si no en té, l’heu de donar d’alta amb les seves dades). NO el podeu donar d’alta ni inscriure amb la fitxa d’un adult. Si el menor no té DNI no el podreu matricular ONLINE i ho haureu der fer presencialment.

Suplement material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.














Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta (G58186180) | C/Sants, 79
cotxeres-casinet@secretariat.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC COTXERES-CASINET

C/Rector triadó, 53
08014 Barcelona
932918701
cotxeres-casinet@secretariat.cat