Logo del centre cívic
Novetat!!
BARCELONA DISTRICTE CULTURAL: ABANS QUE ARRIBI L’ALEMANY
Logo de l'activitat BARCELONA DISTRICTE CULTURAL: ABANS QUE ARRIBI L’ALEMANY

Dijous de 20:30 a 22:00

22 de febrer de 2018

Espai: Teatre - Casinet Hostafrancs (C/Rector Triadó, 53)

Cia. En Blanc

Qui és l’alemany? I per què la Júlia ha d’intentar viure abans que arribi i s’instal·li a la seva vida? Per què aquesta dona, que ja frega la seixantena, ha decidit fer tot allò que mai no havia pogut fer, totes aquelles coses per a les quals sempre li havia mancat temps encara que ara s’adoni que eren les veritablement importants? La resposta és senzilla: sap que l’alemany li robarà tot allò que no voldria mai perdre, sap que la deixarà sense records, sense passat, sense memòria. La Júlia, aquesta dona que viu esgotant el temps sense voler mirar el rellotge, que vol beure’s la vida perquè necessita que el got acabi mig ple, està encarnada sobre l’escenari per una de les grans actrius del nostre teatre, Muntsa Alcañiz. Ella, juntament amb Pedro Mas, extreuen tota la humanitat d’aquest text escrit per la mallorquina Marta Barceló.

Preu: Gratuït

Dijous
22/02/2018

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.
La inscripció on-line s'ha de renovar cada trimestre

ATENCIÓ: Inscripcions nens

Heu de donar d’alta les activitats infantils a la fitxa del nen (Si no en té, l’heu de donar d’alta amb les seves dades). NO el podeu donar d’alta ni inscriure amb la fitxa d’un adult. Si el menor no té DNI no el podreu matricular ONLINE i ho haureu der fer presencialment.

Suplement material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta (G58186180) | C/Sants, 79
cotxeres-casinet@secretariat.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC COTXERES-CASINET

C/Rector triadó, 53
08014 Barcelona
932918701
cotxeres-casinet@secretariat.cat

Logo Miram Cloud