Novetat!!

BARCELONA DISTRICTE CULTURAL: LIBÈL·LULA (2N TORN 20:30)

Dissabte de 20:30 a 22:00

3 de Març de 2018

Espai: Teatre - Casinet Hostafrancs (C/Rector Triadó, 53)

ATENCIÓ: ESPECTACLE LIMITAT A 50 PLACES. 25 ONLINE I 25 PRESENCIALS PER ORDRE D'ARRIBADA. SI US PLAU AGAFEU ENTRADES SI ESTEU SEGURS QUE PODREU ASSISTIR A L'ESPECTACLE.

Toti Toronell, CIRC

No necessita el nas vermell, ni les enormes sabates, ni la perruca, ni la roba de colors cridaners... No necessita res més que ell mateix: impertinent, entremaliat, una mica maldestre, sempre a punt de caure o de fer-se mal, a punt de provocar el desastre, el caos més absolut..., però sempre victoriós; perquè la bondat, encara que no ho sembli, sempre guanya. I ell és bo. O això diuen els que l’han vist fent una mica de tot en el seu petit circ de joguina. Un circ on caben molt pocs, però on els que hi caben (i no tenen per què ser només nens) s’ho passen molt bé. Així és el circ de Toti Toronell i, si se l’ha fet així, serà que així ha de ser, perquè pocs en saben més que ell sobre els pallassos: ho és d’ençà que té memòria, encara que s’hi dedica des de 1992, ara ja farà 25 anys.

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Podreu realitzar les inscripcions on-line a partir del 23/02/2018

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.
La inscripció on-line s'ha de renovar cada trimestre

ATENCIÓ: Inscripcions nens

Heu de donar d’alta les activitats infantils a la fitxa del nen (Si no en té, l’heu de donar d’alta amb les seves dades). NO el podeu donar d’alta ni inscriure amb la fitxa d’un adult. Si el menor no té DNI no el podreu matricular ONLINE i ho haureu der fer presencialment.

Suplement material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta (G58186180) | C/Sants, 79
cotxeres-casinet@secretariat.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC COTXERES-CASINET

C/Rector triadó, 53
08014 Barcelona
932918701
cotxeres-casinet@secretariat.cat