Logo del centre cívic
BARCELONA DISTRICTE CULTURAL: BARCELONA CONTRA LA PARET
Logo de l'activitat BARCELONA DISTRICTE CULTURAL: BARCELONA CONTRA LA PARET

Dijous de 20 a 21:30

13 de desembre de 2018

Espai: Teatre - Casinet Hostafrancs (C/Rector Triadó, 53)

Cia. Lapública
“Volíem parlar de Barcelona. Ens volíem preguntar perquè sentim que la ciutat ens estima i ens rebutja a parts iguals. Volíem saber. Volíem saber què passa sota la màscara de la democràcia. Volíem saber què hi ha darrere les parets més opaques. Què se’ns amaga? Què se’ns maquilla?”, escriu Lali Álvarez, autora i directora de Barcelona (contra la paret). I per aconseguir-ho es va inventar una festa. I entre glop de cervesa i glop de cervesa, entre ball i ball, entre rialla i rialla, ens explica tres històries de tortures, de vexacions, de mentides, tres històries reals que han enterbolit la imatge de la nostra ciutat durant l’última dècada. Tres històries que ens faran perdre la innocència i descobrir una ciutat que posa els seus habitants contra la paret.

Preu: Gratuït

Dijous
13/12/2018

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.
La inscripció on-line s'ha de renovar cada trimestre

ATENCIÓ: Inscripcions nens

Heu de donar d’alta les activitats infantils a la fitxa del nen (Si no en té, l’heu de donar d’alta amb les seves dades). NO el podeu donar d’alta ni inscriure amb la fitxa d’un adult. Si el menor no té DNI no el podreu matricular ONLINE i ho haureu der fer presencialment.

Suplement material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta (G58186180) | C/Sants, 79
cotxeres-casinet@secretariat.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC COTXERES-CASINET

C/Rector triadó, 53
08014 Barcelona
932918701
cotxeres-casinet@secretariat.cat

Logo Miram Cloud