Logo del centre cívic
3,2,1 zero. Contra lal violència de gènere
Logo de l'activitat 3,2,1 zero. Contra lal violència de gènere

Dijous de 20:00 a 21:30

10 d'octubre de 2019

Espai: Teatre - Casinet Hostafrancs (C/Rector Triadó, 53)

Cia. La jarra azul Què sentim les dones maltractades? On està la responsabilitat com a persones davant de la violència masclista? Quins aspectes socialment acceptats per totes i tots nosaltres han de canviar per erradicar aquesta violència? Aquestes i altres preguntes apareixen dins d ?aquesta obra creada a partir de la iniciativa del PIAD (Punt d ?informació i atenció a les dones) de l’Ajuntament de Barcelona, la Cia. La Jarra Azul i la productora Puça Espectacles, amb textos clars i directes, entre d’altres del dramaturg Antonio Morcillo, tres vegades guanyador del premi SGAE. La peça, amb escenes de gran plasticitat visual, vol esperonar l’esperit crític del públic, transmetre la necessitat de no donar mai l’esquena i, en definitiva, educar en el NO a la violència masclista.

Preu: Gratuït

Dijous
10/10/2019

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.
La inscripció on-line s'ha de renovar cada trimestre

ATENCIÓ: Inscripcions nens

Heu de donar d’alta les activitats infantils a la fitxa del nen (Si no en té, l’heu de donar d’alta amb les seves dades). NO el podeu donar d’alta ni inscriure amb la fitxa d’un adult. Si el menor no té DNI no el podreu matricular ONLINE i ho haureu der fer presencialment.

Suplement material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta (G58186180) | C/Sants, 79
cotxeres-casinet@secretariat.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC COTXERES-CASINET

C/Rector triadó, 53
08014 Barcelona
932918701
cotxeres-casinet@secretariat.cat

Logo Miram Cloud