Logo del centre cívic
3- El mal morir
Logo de l'activitat 3- El mal morir

Dijous de 20:00 a 21:30

15 d'octubre de 2020

Espai: Teatre - Casinet Hostafrancs (C/Rector Triadó, 53)

Al David li han diagnosticat una malaltia. Una de les xungues. Fart dels tractaments i sense la seguretat que la seva situació millori, ha decidit engegar-ho tot i passar els seus últims dies fent el que més li agrada en aquest món: llegir còmics i afartar-se a Donuts. La seva germana Ruth, lluitadora incansable, no està disposada a llençar la tovallola. Família, amics i records tombaran les portes i fnestres del pis on el David s’ha intentat atrinxerar, i els dos germans, amb el temps en contra seu, començaran una cursa per preparar-se per allò que és inevitable. Què faries amb els teus últims dies, si fos l’última oportunitat per posar ordre a la teva vida?

Preu: Gratuït

Dijous
15/10/2020

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.
La inscripció on-line s'ha de renovar cada trimestre

ATENCIÓ: Inscripcions nens

Heu de donar d’alta les activitats infantils a la fitxa del nen (Si no en té, l’heu de donar d’alta amb les seves dades). NO el podeu donar d’alta ni inscriure amb la fitxa d’un adult. Si el menor no té DNI no el podreu matricular ONLINE i ho haureu der fer presencialment.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta (G58186180) | C/Sants, 79
cotxeres-casinet@secretariat.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC COTXERES-CASINET

C/Rector triadó, 53
08014 Barcelona
932918701
cotxeres-casinet@secretariat.cat

Logo Miram Cloud