Logo del centre cívic
Novetat!!
EMOCIONS DURANT EL POSTPART I POSTPART EN TEMPS DE COVID

Divendres de 18:30

16 d'octubre de 2020

Espai: Sala d'actes/43 - Edifici C (Plaça Bonet i Muixi, 7)

Què esperar, què és “normal” i quan demanar ajuda? A càrrec d’Iliana París, psicòloga perinatal i psicoterapeuta, especialista en maternitat, criança i família. www.ilianaparis.com Tenir una criatura, transforma les nostres vides. El període del postpart és un moment d’inflexió en què les mares (i de manera diferent, els pares) vivim un intens procés psicològic, de reconeixement i retrobament, de i amb nosaltres mateixes i la nostra criatura. És un llarg període de descobriment de llums i ombres. Com és aquest procés? Quines són les necessitats emocionals d’una dona puèrpera? Quins són els mals de caps psicològics que poden aparèixer durant el postpart? Com es viuen els postparts en temps de Covid? Aquests seran alguns dels interrogants als quals donarem resposta durant la xerrada. Dirigida a embarassades i a les seves famílies, homes i dones que s’estiguin plantejant la maternitat/paternitat, personal sanitari i públic en general.

Preu: Gratuït

Divendres
16/10/2020

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.
La inscripció on-line s'ha de renovar cada trimestre

ATENCIÓ: Inscripcions nens

Heu de donar d’alta les activitats infantils a la fitxa del nen (Si no en té, l’heu de donar d’alta amb les seves dades). NO el podeu donar d’alta ni inscriure amb la fitxa d’un adult. Si el menor no té DNI no el podreu matricular ONLINE i ho haureu der fer presencialment.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta (G58186180) | C/Sants, 79
cotxeres-casinet@secretariat.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC COTXERES-CASINET

C/Rector triadó, 53
08014 Barcelona
932918701
cotxeres-casinet@secretariat.cat

Logo Miram Cloud