Logo del centre cívic
Novetat!!
Autónomos. El musical
Logo de l'activitat Autónomos. El musical

Dijous de 19.30 a 21 h

11 de febrer de 2021

Espai: Teatre - Casinet Hostafrancs (C/Rector Triadó, 53)

AUTÓNOMOS és una comèdia musical d'èxit a la cartellera teatral de Barcelona, que ha triomfat gràcies al seu minimalisme escènic, ritme trepidant, humor desenfrenat, un constant suport audiovisual humorístic i enganxoses i divertides cançons. Les peripècies d’un nou freelance per sobreviure a l'aventura de l'emprenedoria és la premisa d’una comèdia popular sobre l’amistat i la superació de dificultats. El públic aplaudeix el seu humor elaborat i actualitzat setmanalment, el to televisiu, la música en directe i els cameos especials dels populars Elisenda Carod, Jaïr Domínguez, Juanra Bonet i Alba Florejachs; còmics de prestigi com Tomàs Fuentes o Ignasi Taltavull i la pallassa Merche Ochoa. En un futur no molt llunyà, la crisi arribarà al seu final i tots els ciutadans gaudiran d’un treball estable i en conseqüència, de màxima felicitat. Però això no durarà per sempre: la meravellosa vida de l’Álex es trencarà sobtadament quan l’acomiadin. Amb una mà al davant i l’altra al mòbil (com tots avui en dia), es veurà obligat a agafar les regnes de la seva vida. Fer-se autònom serà l’única opció.

Preu: Gratuït

Dijous
11/02/2021

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.
La inscripció on-line s'ha de renovar cada trimestre

ATENCIÓ: Inscripcions nens

Heu de donar d’alta les activitats infantils a la fitxa del nen (Si no en té, l’heu de donar d’alta amb les seves dades). NO el podeu donar d’alta ni inscriure amb la fitxa d’un adult. Si el menor no té DNI no el podreu matricular ONLINE i ho haureu der fer presencialment.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta (G58186180) | C/Sants, 79
cotxeres-casinet@secretariat.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC COTXERES-CASINET

C/Rector triadó, 53
08014 Barcelona
932918701
cotxeres-casinet@secretariat.cat

Logo Miram Cloud