Logo del centre cívic
Novetat!!
PELL DE LLARINTÉ, CUA DE TIRÉ
Logo de l'activitat PELL DE LLARINTÉ, CUA DE TIRÉ

DIUMENGE de 17:30 A 18:30 H

3 de gener de 2021

Espai: Teatre - Casinet Hostafrancs (C/Rector Triadó, 53)

PELL DE LLARINTÉ, CUA DE TIRÉ Producció: The Three Keatons A Diakha Madina, quan es fa de nit, grans i petits es reuneixen al voltant d’una foguera. Entre danses, cançons i rialles escolten boniques histories que els explica en Koumera. Pell de llarinté, cua de tiré, narra la historia de la Kumba i en Mamadou, que viuen en un petit poblat de la selva de Niokolo-Koba, prop del riu Koo, al Senegal. La parella esta a punt de tenir un fill, i estan tan il·lusionats, que faran el que sigui per complaure el seu nado, com ara perseguir un lleó o la reina de les girafes. A la selva i a la sabana els dos protagonistes viuran mil aventures i peripècies i hauran d’aguditzar l’enginy per esquivar tota mena de perills. Un espectacle, divertit i enginyós, ple de ritme, que dona a conèixer l’imaginari de la cultura mandinga, a traves d’una celebració universal. Recomanada per a famílies amb infants a partir de 5 anys

Preu: Gratuït

Diumenge
03/01/2021

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.
La inscripció on-line s'ha de renovar cada trimestre

ATENCIÓ: Inscripcions nens

Heu de donar d’alta les activitats infantils a la fitxa del nen (Si no en té, l’heu de donar d’alta amb les seves dades). NO el podeu donar d’alta ni inscriure amb la fitxa d’un adult. Si el menor no té DNI no el podreu matricular ONLINE i ho haureu der fer presencialment.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta (G58186180) | C/Sants, 79
cotxeres-casinet@secretariat.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC COTXERES-CASINET

C/Rector triadó, 53
08014 Barcelona
932918701
cotxeres-casinet@secretariat.cat

Logo Miram Cloud