Logo del centre cívic
Novetat!!
Els Reis de Shakespeare escriuen el discurs de Phillipe the Sixth
Logo de l'activitat Els Reis de Shakespeare escriuen el discurs de Phillipe the Sixth

Dijous de 19.30 a 21 h

25 de febrer de 2021

Espai: Teatre - Casinet Hostafrancs (C/Rector Triadó, 53)

Ens trobem en unes hores decisives pel regnat de PHILLIPE VI. Fins ara Phillipe havia de fer front a l’herència enverinada del pare, casos de corrupció i un suport popular en retrocés; ara cal sumar-li els fets del PRIMER D’OCTUBRE: una comarca s’ha declarat insubmisa a l’autoritat monàrquica i l’intent de sufocar aquest aixecament per mitjà de la força no ha obtingut l’efecte esperat. És aquí quan el think tank de la monarquia es reuneix d’urgència per escriure el discurs més important de la carrera del rei. El consell de creatius té una experiència molt dilatada al llarg dels segles en escriure discursos per a figures polítiques de primera línia. Aquesta vegada, però, l’elaboració del discurs trobarà més entrebancs del que és habitual. Seran capaços de posar-se d’acord per consensuar un discurs que salvi la corona actual? O és que les monarquies no saben avançar sense deixar un reguer de sang al seu pas? Hi ha punts de connexió entre els Reis de Shakespeare i els fets aparentment únics del nostre present? De fons, ressonen les preguntes eternes sobre el poder: per què s'accepta un rei? Per què acceptem ser súbdits?

Preu: Gratuït

Dijous
25/02/2021

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.
La inscripció on-line s'ha de renovar cada trimestre

ATENCIÓ: Inscripcions nens

Heu de donar d’alta les activitats infantils a la fitxa del nen (Si no en té, l’heu de donar d’alta amb les seves dades). NO el podeu donar d’alta ni inscriure amb la fitxa d’un adult. Si el menor no té DNI no el podreu matricular ONLINE i ho haureu der fer presencialment.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta (G58186180) | C/Sants, 79
cotxeres-casinet@secretariat.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC COTXERES-CASINET

C/Rector triadó, 53
08014 Barcelona
932918701
cotxeres-casinet@secretariat.cat

Logo Miram Cloud