Logo del centre cívic
Novetat!!
DE PARELLA A FAMÍLIA. La transformació de la parella durant el postpart i la cri
Logo de l'activitat DE PARELLA A FAMÍLIA. La transformació de la parella durant el postpart i la cri

DIVENDRES de DE 18 A 19:30 H

19 de març de 2021

Espai: Sala d'actes/43 - Edifici C (Plaça Bonet i Muixi, 7)

DE PARELLA A FAMÍLIA. La transformació de la parella durant el postpart i la criança. A càrrec d’Iliana París, psicòloga perinatal i psicoterapeuta, especialista en maternitat, criança i família. Sovint, quan decidim tenir un bebè, ens informem molt sobre el procés de l’embaràs, ens preparem per al part i per als diferents escenaris que ens pugui deparar, fins i tot potser planificarem i ens avançarem al postpart; en comptades ocasions, però, ens prepararem per assumir els canvis que es produiran tant en el si de la parella, com a la nostra família d’origen. Com canviarà la relació de parella? Com es reubicarà de la millor manera el canvi de rols i de dinàmiques? Quines expectatives tinc respecte a la meva parella per al moment en què siguem mares/pares? Com podem cuidar la relació per tal de no caure repetidament en discussions i reprotxes? o bé, com podem sortir-nos-en, d’aquesta dinàmica? Ens hem plantejat mai el rol o el nivell de protagonisme que volem que tingui la resta de la família? Aquestes són algunes de les qüestions que elaborem poc i que acostumen a generar friccions i malestar a la parella durant el postpart i la primera criança. D’aquestes, i altres situacions, en parlarem el proper 19 de març del 2021. Dirigida a: embarassades i a les seves famílies, a dones i homes que s’estiguin plantejant la maternitat/paternitat, a mares i pares novells i al públic en general. www.ilianaparis.com

Preu: Gratuït

Divendres
19/03/2021

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.
La inscripció on-line s'ha de renovar cada trimestre

ATENCIÓ: Inscripcions nens

Heu de donar d’alta les activitats infantils a la fitxa del nen (Si no en té, l’heu de donar d’alta amb les seves dades). NO el podeu donar d’alta ni inscriure amb la fitxa d’un adult. Si el menor no té DNI no el podreu matricular ONLINE i ho haureu der fer presencialment.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta (G58186180) | C/Sants, 79
cotxeres-casinet@secretariat.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC COTXERES-CASINET

C/Sants, 79
08014 Barcelona
932918701
cotxeres-casinet@secretariat.cat

Logo Miram Cloud