Logo del centre cívic
BARCELONA DISTRICTE CULTURAL: K’ATAKA
Logo de l'activitat BARCELONA DISTRICTE CULTURAL: K’ATAKA

Dijous de 20 a 21:30

20 de desembre de 2018

Espai: Teatre - Casinet Hostafrancs (C/Rector Triadó, 53)

Cia. Balkan Paradise Orchestra
MÚSICA

Qui pot parar quiet quan sona una fanfara? Qui no queda seduït pel poder d’una música marcada pel ritme festiu i vibrant de la percussió i per unes trompetes, uns clarinets, unes tubes i uns trombons que esclaten en sonoritats brillants que ressonen com focs d’artifici en una nit d’estiu? Això és el que tenen les fanfares, que encomanen les ganes de viure, de riure i de ballar... les ganes de passar-s’ho bé. I així és la música que Balkan Paradise Orchestra ha reunit en K’Ataka, un disc que, ancorat en la tradició balcànica, es deixa gronxar per sonoritats arribades d’arreu, un treball marcat pels gustos i l’energia d’aquestes deu dones i en el qual han reunit alguns dels temes que ja formen part de la història d’aquesta formació, que va néixer el 2015.

Preu: Gratuït

Dijous
20/12/2018

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.
La inscripció on-line s'ha de renovar cada trimestre

ATENCIÓ: Inscripcions nens

Heu de donar d’alta les activitats infantils a la fitxa del nen (Si no en té, l’heu de donar d’alta amb les seves dades). NO el podeu donar d’alta ni inscriure amb la fitxa d’un adult. Si el menor no té DNI no el podreu matricular ONLINE i ho haureu der fer presencialment.

Suplement material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta (G58186180) | C/Sants, 79
cotxeres-casinet@secretariat.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC COTXERES-CASINET

C/Rector triadó, 53
08014 Barcelona
932918701
cotxeres-casinet@secretariat.cat

Logo Miram Cloud