Logo del centre cívic
Novetat!!
Quan la Mirada Esdevé una Creació

Dimecres de 19h

18 de novembre de 2020

Espai: Sala d'actes/43 - Edifici C (Plaça Bonet i Muixi, 7)

Poemes visuals. A càrrec de Toni Fanlo L’acte de mirar és una creació quan estem plenament entregats en el moment, llavors neix una íntima comunió entre l’observador i l’objecte. Ho podem experimentar tot mirant les espurnes d’un rierol, i també en les llums del capvespre. El poema visual és un dels fruits d’aquesta experiència, i la seva essència transmet a l’espectador la presència d’aquest moment; no cal explicar res del que es veu, ni buscar-hi significats. És el que és.

Preu: Gratuït

Dimecres
18/11/2020

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.
La inscripció on-line s'ha de renovar cada trimestre

ATENCIÓ: Inscripcions nens

Heu de donar d’alta les activitats infantils a la fitxa del nen (Si no en té, l’heu de donar d’alta amb les seves dades). NO el podeu donar d’alta ni inscriure amb la fitxa d’un adult. Si el menor no té DNI no el podreu matricular ONLINE i ho haureu der fer presencialment.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta (G58186180) | C/Sants, 79
cotxeres-casinet@secretariat.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC COTXERES-CASINET

C/Rector triadó, 53
08014 Barcelona
932918701
cotxeres-casinet@secretariat.cat

Logo Miram Cloud