Logo del centre cívic
Novetat!!
Llibert unplugged
Logo de l'activitat Llibert unplugged

Dijous de 19.30 a 21 h

25 de març de 2021

Espai: Teatre - Casinet Hostafrancs (C/Rector Triadó, 53)

Lectura dramatitzada amb música en directe. Un text valent i commovedor, nascut de la necessitat, que recull les contradiccions ètiques de la pròpia existència i aconsegueix donar forma a un dolor tan gran com és el de la mort d'un fill. Entre la tragèdia i sorprenentment també l'humor, LLIBERT UNPLUGGED és sobretot un cant a la vida, carregat d'ironia, emoció i música: Una mare relata els 15 dies de vida del seu fill des de l’explosió de felicitat de la notícia de l'embaràs, fins la conclusió que el millor que li pot passar al nen és morir-se. Les decisions que ha de prendre, els dubtes, el dolor, els entrebancs i les contradiccions amb les que s’enfronta. Sobre l’escenari, la mare convoca dues còmplices, dos esperits que es materialitzen en una amiga i una cantant de rock, paraula i música, que aniran transmutant-se a mesura que transcorre la història en totes les veus que necessita el relat. Des d’una visió molt personal, LLIBERT UNPLUGGED t’arrossega com una tromba d’aigua i et deixa, finalment, el solatge d’uns fets particulars que tenen valor universal. Un còctel d’humor i tragèdia que t’atrapa fins al final.

Preu: Gratuït

Dijous
25/03/2021

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.
La inscripció on-line s'ha de renovar cada trimestre

ATENCIÓ: Inscripcions nens

Heu de donar d’alta les activitats infantils a la fitxa del nen (Si no en té, l’heu de donar d’alta amb les seves dades). NO el podeu donar d’alta ni inscriure amb la fitxa d’un adult. Si el menor no té DNI no el podreu matricular ONLINE i ho haureu der fer presencialment.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta (G58186180) | C/Sants, 79
cotxeres-casinet@secretariat.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC COTXERES-CASINET

C/Sants, 79
08014 Barcelona
932918701
cotxeres-casinet@secretariat.cat

Logo Miram Cloud