Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (TEATRE)

Akelarre. Dones que fumen i canten
Logo de l'activitat Akelarre. Dones que fumen i canten

Dijous de 20 a 21:30

5 de març de 2020

Espai: Teatre - Casinet Hostafrancs (C/Rector Triadó, 53)

The Feliuettes ens conviden al seu aquelarre, on ens interpel.len, es pregunten sobre el món que els ha tocat viure i sobre com transformar-lo, sent dones. A través de l’esperit nascut del cabaret més personal, personatges inesperats posaran en qüestió situacions quotidianes i no tan quotidiane. Humor negre, faula idiota i perversa, el kitsch, l’absurd, l’stand up comedy, l’esperit punk... ingredients en el nostre còctel per parlar amb llibertat i humor.

Preu: Gratuït

Dijous
05/03/2020
Assassinat al Club
Logo de l'activitat Assassinat al Club

Dijous de 20:00 a 21:30

2 d'abril de 2020

Espai: Teatre - Casinet Hostafrancs (C/Rector Triadó, 53)

Quatre intèrprets a l’escenari amb una premissa molt clara: un d’ells morirà. Qui? Només el públic ho sap. Una obra de teatre única i irrepetible en cada representació. Els actors no sabran qui serà el mort, l’assassí o els sospitosos, el motiu de la mort, ni a on passarà l’acció ni a quina època. Totes aquestes preguntes i d’altres serà el públic qui les respondrà. El més estimulant per als actors és que tot això ho aniran descobrint en escena al mateix temps que l’espectador. Humor, misteri i un crim en long form, un format d’improvisació poc explotat al nostre país.

Preu: Gratuït

Dijous
02/04/2020
Bollywood,Bombay,Barcelona
Logo de l'activitat Bollywood,Bombay,Barcelona

Dijous de 20:00 a 21:30

19 de març de 2020

Espai: Teatre - Casinet Hostafrancs (C/Rector Triadó, 53)

Imagineu com és la vida de tres joves immigrants indis que comparteixen pis a Barcelona? De cara enfora tothom fa el cor fort i en un ambient de camaraderia de mica en mica van aflorant les dificultats de trobar feina, la incomprensió dels veïns o la trobada amb persones que, d'una manera o altra, volen aprofitar-se d'ells. Tot es desenvolupa entre bromes, balls i somnis, els dos elements que faciliten evadir-se dels seus problemes. Aquesta tragicomèdia inspirada en una vivència real, utilitza l'humor per posar en escena la decepció que comporta el despertar del somni migratori, quan les il·lusions no es corresponen amb la realitat.

Preu: Gratuït

Dijous
19/03/2020
El Comediant
Logo de l'activitat El Comediant

dijous de 20:00 a 21:30

6 de febrer de 2020

Espai: Teatre - Casinet Hostafrancs (C/Rector Triadó, 53)

Humor, música, teatre d’objectes, improvisacions al moment, imaginació al poder, histrionisme elegant però, també hi trobem, poesia, crítica, pinzellades de temes d’actualitat i un gran gran sentit de l’humor, segons la millor tradició del cabaret. El fil conductor són petits flaixos de la vida d’un Comediant que malgrat tot no perd mai la capacitat de riure.

Preu: Gratuït

Dijous
06/02/2020
  Anterior    1  2    Següent  

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.
La inscripció on-line s'ha de renovar cada trimestre

ATENCIÓ: Inscripcions nens

Heu de donar d’alta les activitats infantils a la fitxa del nen (Si no en té, l’heu de donar d’alta amb les seves dades). NO el podeu donar d’alta ni inscriure amb la fitxa d’un adult. Si el menor no té DNI no el podreu matricular ONLINE i ho haureu der fer presencialment.

Suplement material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta (G58186180) | C/Sants, 79
cotxeres-casinet@secretariat.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC COTXERES-CASINET

C/Rector triadó, 53
08014 Barcelona
932918701
cotxeres-casinet@secretariat.cat

Logo Miram Cloud