Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (TEATRE)

Novetat!!
AMY (& THE ORPHANS)
Logo de l'activitat AMY (& THE ORPHANS)

Dijous de 19.30 a 21 h

8 d'abril de 2021

Espai: Teatre - Casinet Hostafrancs (C/Rector Triadó, 53)

Després de la mort del seu pare, dos germans amb dubtosa estabilitat emocional es reuneixen amb l'Amy, la seva cinèfila germana, internada tota la vida en una residència per a persones amb Síndrome de Down. Els tres, amb la inesperada presència de la Kathy, la cuidadora de l'Amy, inicien un viatge per l’autopista. Pel camí es trobaran amb centres comercials, retencions de trànsit i també algun drama familiar… Tancats en un karaoke, el restaurant preferit del seu pare, descobreixen l'aconteixement que els va canviar la vida i la realitat indiscutible que l'Amy és l'única de tots ells que té clar què és el que vol.

Preu: Gratuït

Dijous
08/04/2021
Novetat!!
Autónomos. El musical
Logo de l'activitat Autónomos. El musical

Dijous de 19.30 a 21 h

11 de febrer de 2021

Espai: Teatre - Casinet Hostafrancs (C/Rector Triadó, 53)

AUTÓNOMOS és una comèdia musical d'èxit a la cartellera teatral de Barcelona, que ha triomfat gràcies al seu minimalisme escènic, ritme trepidant, humor desenfrenat, un constant suport audiovisual humorístic i enganxoses i divertides cançons. Les peripècies d’un nou freelance per sobreviure a l'aventura de l'emprenedoria és la premisa d’una comèdia popular sobre l’amistat i la superació de dificultats. El públic aplaudeix el seu humor elaborat i actualitzat setmanalment, el to televisiu, la música en directe i els cameos especials dels populars Elisenda Carod, Jaïr Domínguez, Juanra Bonet i Alba Florejachs; còmics de prestigi com Tomàs Fuentes o Ignasi Taltavull i la pallassa Merche Ochoa. En un futur no molt llunyà, la crisi arribarà al seu final i tots els ciutadans gaudiran d’un treball estable i en conseqüència, de màxima felicitat. Però això no durarà per sempre: la meravellosa vida de l’Álex es trencarà sobtadament quan l’acomiadin. Amb una mà al davant i l’altra al mòbil (com tots avui en dia), es veurà obligat a agafar les regnes de la seva vida. Fer-se autònom serà l’única opció.

Preu: Gratuït

Dijous
11/02/2021
Novetat!!
El pequeño poni
Logo de l'activitat El pequeño poni

Dijous de 19.30 a 21 h

22 d'abril de 2021

Espai: Teatre - Casinet Hostafrancs (C/Rector Triadó, 53)

En Luismi té deu anys i gairebé sempre va a l’escola amb la seva motxilla de My little pony. Diu que és un talismà per a ell, que li porta sort i que el protegeix, però, un dia, el director de l’escola li prohibeix l’entrada al centre si continua portant aquella motxilla. El pequeño poni parla de l’assetjament escolar i de com tots plegats, com a societat, l’enfrontem: sotmetent-nos a allò que els altres consideren normal per no patir rebuig o defensant la diferència. L’obra, basada en diversos casos reals, acaba sent un al·legat en favor de la llibertat, un proclama que ens recorda que “nosaltres” no significa nosaltres els iguals, sinó nosaltres els diferents: nos-altres, jo i els altres.

Preu: Gratuït

Dijous
22/04/2021
Novetat!!
Els dies mentits
Logo de l'activitat Els dies mentits

Dijous de 19.30 a 21 h

11 de març de 2021

Espai: Teatre - Casinet Hostafrancs (C/Rector Triadó, 53)

Una dona que ha viscut amb la seva mentida durant 15 anys. Una dona que ha intentat ordenar-la, meticulosament dia rere dia, en un calendari. Una dona que ha intentat que aquesta mentida mai surti al seu món real. Una dona que no té orgasmes. Una dona alliberada que sap ben poc de la seva sexualitat i del seu plaer, però que mostra a la societat, tot el contrari. Una dona, que se sincerarà per primera vegada davant de tothom.

Preu: Gratuït

Dijous
11/03/2021
  Anterior    1  2    Següent  

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.
La inscripció on-line s'ha de renovar cada trimestre

ATENCIÓ: Inscripcions nens

Heu de donar d’alta les activitats infantils a la fitxa del nen (Si no en té, l’heu de donar d’alta amb les seves dades). NO el podeu donar d’alta ni inscriure amb la fitxa d’un adult. Si el menor no té DNI no el podreu matricular ONLINE i ho haureu der fer presencialment.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta (G58186180) | C/Sants, 79
cotxeres-casinet@secretariat.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC COTXERES-CASINET

C/Rector triadó, 53
08014 Barcelona
932918701
cotxeres-casinet@secretariat.cat

Logo Miram Cloud