Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (TEATRE)

Fairfly
Logo de l'activitat Fairfly

Dijous de 20 a 21:30

24 d'octubre de 2019

Espai: Teatre - Casinet Hostafrancs (C/Rector Triadó, 53)

Cia. La Calòrica “Fairfly” és una comèdia sobre la bombolla de l’emprenedoria; el gran remei del nostre temps la solució a tots els nostres problemes, la nova fe que ha vingut ha recordar-nos que nosaltres som els únics propietaris el nostre destí i - en conseqüència - els únics culpables de la nostre infelicitat. No importen els contactes, la classe social o el lloc de procedència; ara no necessitem res més que una idea brillant i un ordinador portàtil per començar a recórrer les cinc passes cap a l’èxit. Els palaus de congressos i les llibreries són plenes de fidels creients que prediquen les virtuts de la cultura emprenedora; però que ningú diu res de les seves ombres: frustracions, fracassos, famílies i amistats destrossades, crèdits inassolibles...

Preu: Gratuït

Dijous
24/10/2019
Duérmete niño, Happy birthday Jamie Love, Welcome to Berlin
Logo de l'activitat Duérmete niño, Happy birthday Jamie Love, Welcome to Berlin

Dijous de 20:00 a 21:30

7 de novembre de 2019

Espai: Teatre - Casinet Hostafrancs (C/Rector Triadó, 53)

PECES DE MICROTEATRE: Cia. Píndoles L’espectacle Píndoles proposa una experiència teatral única i innovadora composada per un conjunt de tres microobres de 15 minuts cada una que es representen simultàniament en espais diferents de cada centre cívic. És una proposta professional i de qualitat que permet gaudir de diferents obres, autors, gèneres i formats artístics en poc més d’una hora. Es caracteritza per fusionar el concepte de microteatre amb la idea del “teatre fora del teatre”, és a dir, representacions fora dels escenaris, en espais no convencionals, tant d’interior com d’exterior.

Preu: Gratuït

Dijous
07/11/2019
Només una vegada
Logo de l'activitat Només una vegada

Dijous de 20:00 a 21:30

21 de novembre de 2019

Espai: Teatre - Casinet Hostafrancs (C/Rector Triadó, 53)

Cia. Només una vegada En Pau, novel·lista, i l’Eva, editora són parella des de fa 7 anys. En Pau va pegar a l’Eva. Només una vegada. Ara cap dels dos té ganes de parlar-ne, però no tindran més remei que fer una teràpia obligatòria amb una psicòloga dels serveis socials. Pensem que la violència és quelcom que passa als altres, que estem lliures de les seves urpes, però, com en podem estar tan segurs? Molts de nosaltres podem afirmar que no som persones violentes, però... I si algú fa mal al nostre fill? Continuaríem sent tan pacífics aleshores?

Preu: Gratuït

Dijous
21/11/2019
Mambo
Logo de l'activitat  Mambo

Dijous de 20:00 a 21:30

12 de desembre de 2019

Espai: Teatre - Casinet Hostafrancs (C/Rector Triadó, 53)

Cia. Les Antonietes Ella vol el divorci. Ell no. Durant un sopar més, d’un dia qualsevol, presenciarem una disputa matrimonial amb ressonàncies a Woody Allen i Eugène lonesco gràcies a la qual, sense oblida mai que som en un teatre, ens preguntarem fins on un matrimoni és capaç de defensar una mentida per no haver de respondre’s la pregunta que sobrevola l’escenari durant tota la funció : “és bonica la vida que tenim?” Excuses absurdes i absurds retrets en un espectacle de teatre dins del teatre on els límits entre veritat i ficció estan molt poc clars.

Preu: Gratuït

Dijous
12/12/2019
  Anterior    1  2    Següent  

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.
La inscripció on-line s'ha de renovar cada trimestre

ATENCIÓ: Inscripcions nens

Heu de donar d’alta les activitats infantils a la fitxa del nen (Si no en té, l’heu de donar d’alta amb les seves dades). NO el podeu donar d’alta ni inscriure amb la fitxa d’un adult. Si el menor no té DNI no el podreu matricular ONLINE i ho haureu der fer presencialment.

Suplement material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta (G58186180) | C/Sants, 79
cotxeres-casinet@secretariat.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC COTXERES-CASINET

C/Rector triadó, 53
08014 Barcelona
932918701
cotxeres-casinet@secretariat.cat

Logo Miram Cloud