Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (TEATRE)

1- Assassinat al Club
Logo de l'activitat 1- Assassinat al Club

Dijous de 20:00 a 21:30

17 de setembre de 2020

Espai: Teatre - Casinet Hostafrancs (C/Rector Triadó, 53)

Quatre intèrprets a l’escenari amb una premissa molt clara: un d’ells morirà. Qui? Només el públic ho sap. Una obra de teatre única i irrepetible en cada representació. Els actors no sabran qui serà el mort, l’assassí o els sospitosos, el motiu de la mort, ni a on passarà l’acció ni a quina època. Totes aquestes preguntes i d’altres serà el públic qui les respondrà. El més estimulant per als actors és que tot això ho aniran descobrint en escena al mateix temps que l’espectador. Humor, misteri i un crim en long form, un format d’improvisació poc explotat al nostre país.

Preu: Gratuït

Dijous
17/09/2020
2- Ramon
Logo de l'activitat 2- Ramon

Dijous de 20:00 a 21:30

8 d'octubre de 2020

Espai: Teatre - Casinet Hostafrancs (C/Rector Triadó, 53)

El Ramon s’acaba de separar de la Patri i, mentre busca pis, s’instal·la a l’habitació d’adolescent de casa dels seus pares. Allà retroba la guitarra, la bicicleta estàtica i tot de cassettes que el transporten als anys 90. Des de la seguretat de la seva habitació, rememora el seu passat, però el que no s’imagina és que, en el present més immediat, la seva vida està a punt de canviar i convertir-se en una autèntica muntanya russa.

Preu: Gratuït

Dijous
08/10/2020
3- El mal morir
Logo de l'activitat 3- El mal morir

Dijous de 20:00 a 21:30

15 d'octubre de 2020

Espai: Teatre - Casinet Hostafrancs (C/Rector Triadó, 53)

Al David li han diagnosticat una malaltia. Una de les xungues. Fart dels tractaments i sense la seguretat que la seva situació millori, ha decidit engegar-ho tot i passar els seus últims dies fent el que més li agrada en aquest món: llegir còmics i afartar-se a Donuts. La seva germana Ruth, lluitadora incansable, no està disposada a llençar la tovallola. Família, amics i records tombaran les portes i fnestres del pis on el David s’ha intentat atrinxerar, i els dos germans, amb el temps en contra seu, començaran una cursa per preparar-se per allò que és inevitable. Què faries amb els teus últims dies, si fos l’última oportunitat per posar ordre a la teva vida?

Preu: Gratuït

Dijous
15/10/2020
4- Les Coses Excepcionals
Logo de l'activitat 4- Les Coses Excepcionals

Dijous de 20:00 a 21:30

22 d'octubre de 2020

Espai: Teatre - Casinet Hostafrancs (C/Rector Triadó, 53)

Cia. Sixto Paz i El Terrat: Tens sis anys. La mare és a l'hospital. El pare diu que ha fet "alguna cosa estúpida". Li costa ser feliç. Així que comences a fer una llista de les coses excepcionals d'aquest món. Cadascuna de les coses que fan que la vida valgui la pena. La deixes al seu coixí. Saps que l'ha llegit perquè t'ha corregit l'ortografia. La llista no triga en tenir vida pròpia. Una comèdia sobre allò que estem disposats a fer per aquells que estimem.Tens sis anys. La mare és a l'hospital. El pare diu que ha fet "alguna cosa estúpida". Li costa ser feliç. Així que comences a fer una llista de les coses excepcionals d'aquest món. Cadascuna de les coses que fan que la vida valgui la pena. La deixes al seu coixí. Saps que l'ha llegit perquè t'ha corregit l'ortografia. La llista no triga en tenir vida pròpia. Una comèdia sobre allò que estem disposats a fer per aquells que estimem.

Preu: Gratuït

Dijous
22/10/2020
  Anterior    1  2    Següent  

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.
La inscripció on-line s'ha de renovar cada trimestre

ATENCIÓ: Inscripcions nens

Heu de donar d’alta les activitats infantils a la fitxa del nen (Si no en té, l’heu de donar d’alta amb les seves dades). NO el podeu donar d’alta ni inscriure amb la fitxa d’un adult. Si el menor no té DNI no el podreu matricular ONLINE i ho haureu der fer presencialment.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta (G58186180) | C/Sants, 79
cotxeres-casinet@secretariat.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC COTXERES-CASINET

C/Rector triadó, 53
08014 Barcelona
932918701
cotxeres-casinet@secretariat.cat

Logo Miram Cloud