Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (ESPECTACLES/ALTRES)

#Mazodiva
Logo de l'activitat #Mazodiva

Dijous 19:30 a 20:50

17 de novembre de 2022

Espai: Teatre - Casinet Hostafrancs (C/Rector Triadó, 53)

Artista: Sil de Castro

L'actriu, còmica i mestra de cerimònies, Sil de Castro, revisa lel monòleg còmic més pur i el porta a un llenguatge teatral amb picades d'ullet cabareteres.

A través de la interacció constant amb el públic i mitjançant un humor fresc, descarat i canalla, l'artista valenciana porta al circuit els seus somnis, desitjos, traumes, anècdotes i les seves aventures i desventures, i ho fa amb una resposta molt ràpida a tot el que esdevingui, la qual cosa converteix cada actuació en una experiència única.

Preu: Gratuït

Dijous
17/11/2022
Ana y Serafín: inquilinos de la periferia
Logo de l'activitat Ana y Serafín: inquilinos de la periferia

Dijous 19:30 a 20:30

15 de desembre de 2022

Espai: Teatre - Casinet Hostafrancs (C/Rector Triadó, 53)

Artista: la Nave Va i Factoria los Sánchez

Què deixem quan emigrem? Què som? Què és la identitat, en realitat? Aquestes són algunes de les reflexions presents a Ana y Serafín: inquilinos de la periferia. L'experiència vital d'aquesta parella que arriba a Barcelona l'any 1962, fugint d'una Còrdova pobre i miserable, que viu rellogada durant anys en una habitació i compartint cuina — de vegades ni tan sols això — i que, finalment, aconsegueix comprar una barraca, al Carmel, sense aigua corrent i amb la teulada d'uralita. Ana i Serafín hi seran feliços amb els seus quatre fills fins fins que, l'any 1976, obtenen un pis a una ciutat dormitori de la perifèria de Barcelona. 

Es tracta d'una odissea fins al crepuscle d'una vida, deambulant amb el fantasma de la solitud i la precarietat, en un sistema que els considera al marge i els va diluint la dignitat de la vida que els queda sense mirar-los a la cara.

Preu: Gratuït

Dijous
15/12/2022
Bodily Portraits of Minor Characters
Logo de l'activitat Bodily Portraits of Minor Characters

Dijous 19:30 a 20:25

6 d'octubre de 2022

Espai: Teatre - Casinet Hostafrancs (C/Rector Triadó, 53)

Artista: Dones Beat

On eren les dones de la generació beat? Bodily Portraits of Minor Characters és una combinació de textos literaris, poesia i teatre físic que recorre el trajecte vital de dues escriptores del moviment beat: Diane di Prima i Joyce Johnson.

Ens traslladem als anys cinquanta del segle passat a Nova York; música jazz i poesia en veu alta. A l'ombra, trobem els personatges secundaris, les dones: fora del focus, al marge, desdibuixades, treballant underground, no popularitzant-se.

Johnson i di Prima: viatgeres nòmades, movent-se amb ritme propi, beat; viatjant també cap a l'interior, en entorns més íntims i familiars, integrant-los a la seva poesia.

Preu: Gratuït

Dijous
06/10/2022
Novetat!!
Grabació en directe del Podcast “Reload” d’Anaït Games
Logo de l'activitat Grabació en directe del Podcast “Reload” d’Anaït Games

28/10/2022 18 a 20 hores

Espai: AUDITORI COTXERES (Pas de Fructuòs Gelabert)

Un del podcast de videojocs més importants de l’estat espanyol (si no el que més) vindrà a gravar una de les seves edicions a Cotxeres. En col·laboració amb l’”IndieDevDay”, la fira del videojoc independent que es realitzarà aquell mateix cap de setmana a l’Auditori de Cotxeres.

Preu: Gratuït

  Anterior12Següent

Tallers Salut i Creixement

Cal que porteu de casa el material que necessiteu per realitzar el taller, en el cas d'oblidar-vos-el algun dels dies, el centre proporcionarà el material del qual disposi.

Tallers Idiomes

En els tallers de gramàtica d'idiomes, habitualment s'utilitzen llibres de text

Tallers Expressió plàstica

Els materials dels tallers de plàstica van a càrrec de l'alumnat.

Tallers familiars

En aquests tallers s'ha d'inscriure l'adult, el preu inclou un adult i un infant. En cas de bessons, inclou l'adult i els infants.

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.
La inscripció on-line s'ha de renovar cada trimestre

ATENCIÓ: Inscripcions nens

Heu de donar d’alta les activitats infantils a la fitxa del nen (Si no en té, l’heu de donar d’alta amb les seves dades). NO el podeu donar d’alta ni inscriure amb la fitxa d’un adult. Si el menor no té DNI no el podreu matricular ONLINE i ho haureu der fer presencialment.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta (G58186180) | C/Sants, 79
cotxeres-casinet@secretariat.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC COTXERES-CASINET

C/Sants, 79
08014 Barcelona
932918701
cotxeres-casinet@secretariat.cat

Logo Miram Cloud