Logo del centre cívic

Tallers Culturals (HUMAN. I CIENC. SOC.)

VISITA GUIADA BOTÀNIC (ZONA CANÀRIES)
Logo de l'activitat VISITA GUIADA BOTÀNIC (ZONA CANÀRIES)

Dissabte 11:00:00 a 12:30:00

9 de març de 2024

Espai: ENTRADA JARDÍ

Professor/a: ASSOCIACIÓ D AMICS DEL JARDÍ BOTÀNIC,

Canàries és un conjunt d´illes banyades per l´Oceà Atlàntic i properes al continent africà, que gaudeix d´un clima suau tot l´any, de caràcter subtropical, amb zones humides com la laurisilva i altres més seques com el cardonal. Té espècies endèmiques com el pi i la palmera canaris i altres emblemàtiques com el drago i la canarina, preciosa campaneta, considerada la flor nacional de les illes. Cal ser a l'entrada del Botànic 10 minuts abans de l'inici de la visita. NO S'OBRIRÀ LA INSCRIPCIÓ AL TALLER TAN ON-LINE COM PRESENCIAL, FINS EL DIJOUS 30 DE NOVEMBRE A LES 9:30 DEL MATI.

Preu: Gratuït

Dissabte
09/03/2024
VISITA GUIADA JARDINS DE TORRE GIRONA
Logo de l'activitat VISITA GUIADA JARDINS DE TORRE GIRONA

Dissabte 10:30:00 a 12:30:00

16 de març de 2024

Espai: JARDINS BCN

Professor/a: ORÚS, ENRIC

Jardí creat el 1934 per l´arquitecte i paisatgista Nicolau I Tudurí. Envoltat d´edificis, és un pulmó verd a la part alta de la ciutat. Amb una extensió propera a les 3Ha, ofereix zones d´esbarjo per infants i també per a la gent gran. Hi trobarem escultures, làmines d´aigua i camins molt ombrejats degut a la presencia d´una bona col·lecció d arbres, gairebé centenaris. Un oasi de pau i tranquil·litat que et fa oblidar el brogit dels vehicles propers. Acabarem la matinal passejant per dos espais propers, plens de vegetació. Lloc de trobada: Lloc de trobada: 10.30 h al Metro L3, parada Palau Reial, sortida Palau Pedralbes. NO S'OBRIRÀ LA INSCRIPCIÓ AL TALLER TAN ON-LINE COM PRESENCIAL, FINS EL DIJOUS 30 DE NOVEMBRE A LES 9:30 DEL MATI.

Preu: Gratuït

Dissabte
16/03/2024
VISITA GUIADA MNAC: QUINA HUMANITAT? LA FIGURA HUMANA DESPRÉS DE LA GUERRA (1940
Logo de l'activitat VISITA GUIADA MNAC: QUINA HUMANITAT? LA FIGURA HUMANA DESPRÉS DE LA GUERRA (1940

Dissabte 11:00:00 a 12:30:00

27 de gener de 2024

Espai: MUSEU NACIONAL D'ART DE CATALUNYA-MNAC

Professor/a: MNAC,

Aquesta ambiciosa exposició reuneix prop d'un centenar d'obres d'artistes catalans, espanyols i internacionals de primera línia que, entre 1940 i mitjan anys seixanta, aborden la qüestió de la figura i de la condició humana enfrontada a la incertesa, les mutacions, els fracassos i les esperances provocades per la Segona Guerra Mundial i el seu pròleg, la Guerra Civil espanyola. Cal ser al vestíbul del MNAC 10 minuts abans de l'inici de la visita. NO S'OBRIRÀ LA INSCRIPCIÓ AL TALLER TANT ON-LINE COM PRESENCIAL, FINS EL DIJOUS 30 DE NOVEMBRE A LES 9:30 DEL MATÍ. Feu-nos saber si teniu alguna necessitat especial per poder gaudir de la visita. Contacteu al correu: montse@secretariat.cat

Preu: Gratuït

Dissabte
27/01/2024
  1234  Següent
ACONSEGUEIX LES ENTRADES D'ESPECTACLES I CONFERÈNCIES AQUÍ

__________________

TALLERS HIVERN 2024

ATENCIÓ: INSCRIPCIONS ONLINE A PARTIR DEL DIJOUS 30 DE NOVEMBRE.

Tallers Salut i Creixement

Cal que porteu de casa el material que necessiteu per realitzar el taller, en el cas d'oblidar-vos-el algun dels dies, el centre proporcionarà el material del qual disposi.

Tallers Idiomes

En els tallers de gramàtica d'idiomes, habitualment s'utilitzen llibres de text

Tallers Expressió plàstica

Els materials dels tallers de plàstica van a càrrec de l'alumnat.

Tallers familiars: En aquests tallers s'ha d'inscriure l'adult, el preu inclou un adult i un infant. En cas de bessons, inclou l'adult i els infants.INFORMACIÓ BEQUES: En poden rebre les persones amb Targeta Rosa (gratuïta), persones amb discapacitat, persones a l'atur sempre que estiguin empadronades a la ciutat de Barcelona. En tots els casos es demanaran els comprovants pertinents. Mes informació a les oficines. RECOLLIDA DOCUMENTACIÓ FINS 02/02/2024

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta (G58186180) | C/Sants, 79
cotxeres-casinet@secretariat.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC COTXERES-CASINET

C/Sants, 79
08014 Barcelona
932918701
cotxeres-casinet@secretariat.cat

Logo Miram Cloud